DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Aktuality 2017/2018

Zakončení školního roku 2017/2018

V pondělí 18. června jsme uspořádaly závěrečný oddílový závod na ukončení školního roku 2017/2018. Všechny naše gymnastky předvedly to, co se dokázaly za celý rok naučit a především u naprostých začátečnic byl vidět obrovský pokrok a spousta práce, kterou dívky odvedly.

Bylo to velmi příjemné odpoledne, které se neslo ve velmi přátelské atmosféře. Na konci závodu si nejlepší závodnice odnesly medaile a všechny také drobné ceny. Závod se velmi povedl také díky rodičům a divákům, kteří vytvářeli skvělou atmosféru a kterým patří veliké poděkování.

Máme za sebou další velmi úspěšnou sezónu. Nejen že jsme rády za obrovský zájem o náš oddíl a za všechny nové gymnastky, které k nám letos přišly, ale zároveň máme několik dalších medailí, které se dívkám povedlo na závodech s neuvěřitelnou konkurencí získat! 

Celkově letos naše gymnastky vybojovaly 10 medailí - 1x zlato, 5x stříbro a 4x bronz! Dále se naší závodnici v V. kategorii Lence Baumanové povedlo potřetí za sebou postoupit na MČR a odvést si nádherné 6. místo v soutěži družstev!

Ještě jednou všem našim gymnastkám moc děkujeme za radost, kterou nám svými výsledky dělají, děkujeme jejich rodičům za vytrvalost a obětavost na dlouhých závodech a těšíme se opět na viděnou v září v tělocvičně!

Přejeme Vám všem krásné a klidné léto!

Trenérky oddílu moderní gymnastiky ZŠ Generála Janouška 

 

První trénink ve školním roce 2017/2018!

Letošní tréninky zahájíme v pondělí 18. 9. 2017!

 

Časy tréninků zůstávají stejné jako v minulém roce:

mladší dívky (roč. narození 2012, 2011 a 2010): 

                    - pondělí a čtvrtek od 16:00 do 17:00

starší dívky (roč. narození 2010 a starší)

                    - pondělí a středa od 17:00 do 19:00

 

Během tréninků bude probíhat i nábor nových gymnastek - pokud máte zájem o moderní gymnastiku, neváhejte mezi nás zavítat! S sebou stačí tričko, legíny, ponožky a láhev s pitím - trénink si Vaše dcera bude moci rovnou vyzkoušet.

​Těšíme se na Vás!

trenérský tým oddílu moderní gymnastiky ZŠ Generála Janouška