DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2017

Závody 2017

Závěrečný závod

V pondělí 19. června 2017 jsme pro naše gymnastky upořádaly závěrečný závod. Nebyl to závod v pravém slova smyslu, spíše jsme se sešly, abychom rodičům a dalším divákům ukázaly, co vše se naše holky za celý rok naučily.
Zároveň některé zavzpomínaly na své počátky a první sestavy a naopak malé holky si vyzkoušely, jak těžké sestavy je v budoucnu čekají.
Bylo to krásné odpoledne. Všechny gymnastky si odnesly pamětní medaile a krásnou květinu....

Přejeme našim gymnastkám i Vám všem ostatním krásné léto a těšíme se opět v září v tělocvičně! .

Trenérský tým moderní gymnastiky ZŠ Generála Janouška!

 

 

 

 

 

Mistrovství České republiky v ZPMG

​V sobotu 3. června 2017 se v Dubňanech konalo Mistrovství České republiky v ZPMG. Náš oddíl reprezentovala gymnastka IV. kategorie Lenka Baumanová, která si účast na letošním MČR zajistila 2. místem na oblastním přeboru v Praze.

​MČR se zúčastnilo celkem 100 závodnic v 25 družstvech ze všech oblastí České republiky. Oblast Praha měla zastoupení 4 družstev - Lenka byla součástí družstva č. 2. Obě sestavy zacvičila velice pěkně, jen u sestavy s kuželi došlo na drobnější chybičku, ale i přes toto drobné zaváhání si zaslouží velikou pochvalu za velice povedený výkon.

​Na konci náročného závodu došlo k vyhlášení výsledků soutěže družstev. Družstvo č. 2 oblasti Praha se umístilo jako nejlepší pražské družstvo na úžasném 5. místě z celé republiky!!!

​Lence moc gratulujeme k druhé účasti na Mistrovství České republiky a děkujeme za krásnou reprezentaci našeho oddílu!

 

 

Závod v ZŠ Hovorčovická

​V sobotu 3. června 2017 se 10 gymnastek zúčastnilo tradičního jarního závodu v ZŠ Hovorčovická a jednalo se opět o pro nás velmi povedený závod. Holky si odvezly celkem 5 medailí a další parádní umístění. A jak celý závod dopadl?

​0. kat. A - Adélka - 2. místo

​0. kat. C - Markétka - 2. místo

               - Rozitka - 3. místo

               - Dorinka - 4. místo

​I. kat.  - Janička - 5. místo

II. kat.  - Lucka - 3. místo

            - Míša - 4. místo

            - Viki S. - 7. místo

III. kat. - Andrejka - 1. místo

            - Viki H. - 5 místo

Vzhledem k tomu, že se v sobotu konalo také Mistrovství České republiky v ZPMG v Dubňanech, kde jsme měly zastoupení ve IV. kategorii, mnohokrát děkujeme paní Lence Kadlečkové, která nás na závodě zastoupila. Děkujeme!

Všem gymnastkám moc gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů na dalších závodech!

                       

Jarní závod na Malé Straně

​V sobotu 27. května 2017 jsme se zúčastnily tradičního jarního závodu na Malé Straně. Ač jsme    na závod vyrazily v omezené sestavě pouze se 6 gymnastkami vzhledem k probíhající škole v přírodě, jednalo se o jeden z nejúspěšnějších závodů pro náš oddíl!

​6 gymnastek vybojovalo celkem 4 medaile a nejhorším umístěním bylo nepopulární, ale pro nás úžasné 4. místo! A jak to celé dopadlo?

​0. kategorie - 1. místo - Adélka

I. kategorie - 4. místo - Janička (z 23 závodnic)

​II. kategorie - 1. místo - Viki S.

​III. kategorie - 3. místo - Viki H.

III. kategorie - 4. místo - Andrejka

​IV. kategorie - 2. místo - Lenka

Všem gymnastám gratulujeme k úžasným výkonům a jen tak dál! :-)

​                                                                                                          

​                             

 

 

 

 

 

 

více fotek zde

 

Přebor Prahy 2017

V​ neděli 21. května 2017 se uskutečnil přebor Prahy v ZPMG v hale vinohradské sokolovny.

Z našeho oddílu se přeboru zúčastnila pouze závodnice IV. kategorie Lenka Baumanová, která se umístila na výborném 2. místě a zajistila si přímý postup na Mistrovství České republiky v ZPMG!

​Srdečně gratulujeme a držíme palce!!! :-)

 

 

 

 

 

 

Závod o čarodějnické koště z Vinohrad

V pondělí 1. května 2017 jsme se tak jako každý rok zúčastnily závodu "O čarodějnické koště z Vinohrad", který pořádal oddíl moderní gymnastiky TJ Sokol Praha Královské Vinohrady.

Tento závod se vždy nese v přátelské atmosféře a velké konkurenci oddílů z celé České republiky. Nejinak tomu bylo i dnes, ale naše gymnastky se ani v celkové konkurenci 170 gymnastek neztratily a předvedly velmi povedené výkony.

Nejlépe se dopoledne vedlo Adélce, která v 0. kategorii obsadila senzační 2. místo a odnesla si stříbrnou medaili! Další skvělý výsledek si připsala Janička, která v I. kategorii obsadila skvělé 7. místo z 26 zúčastněných gymnastek!

Odpoledne si krásné 6. místo vybojovala Lucka ve II. kategorii mladších gymnastek. Ve II. kategorii starších gymnastek si na svých prvních velkých závodech vybojovala Viktorka 14. místo a Míša po drobných chybičkách obsadila 16. příčku! A nakonec Andrejka ve III. kategorii obsadila krásné 8. místo!  

Všechny gymnastky si odnesly na památku čarodějnické klobouky a vaky plné odměn. Z drobných chybiček si jistě vezmou ponaučení a na dalších závodech bude konečné umístění ještě lepší. Držíme všem gymnastkám palce! :-)  

 

 

Memoriál Milady Duckeové a Pohár města Mariánské Lázně

​V neděli 2. dubna 2017 jsme vstoupily do jarní části závodní sezóny. Po mnoha letech jsme se opět vydaly na závody do Mariánských Lázní, abychom poměřily síly s gymnastkami z mnoha klubů naší republiky.

Byl to velmi náročný den, neboť v Mariánských Lázních jsme musely být již v půl deváté ráno. V konkurenci více než 140 gymnastek se jednalo o dlouhý a náročný závod, který ale naše gymnastky zvládly velmi dobře. V 0. kategorii poměřila své síly Adélka, která obsadila krásné 4. místo a jen těsně jí unikla medaile. V I. kategorii se Janička umístila v první polovině startovního pole a předvedla velice solidní výkon.

​Odpoledne se ve II. kategorii představily Lucka a Míša. Sestavy se jim povedly, ale drobné chybičky se jim nevyhnuly, přesto se v silné konkurenci rozhodně neztratily. Ve III. kategorii trošku bojovala Andrejka s míčem, který se rozhodl odskočit úplně na druhou stranu, než chtěla, přesto se za svůj výkon vůbec nemusí stydět. A závod uzavřela Anetka ve IV. kategorii krásným 19. místem a naše družstvo ve složení Adélka, Janička, Lucka a Andrejka obsadilo konečné 13. místo.

​Byl to dlouhý, ale krásný závod, který se našim gymnastkám nepovedl zcela podle jejich představ, ale všechny gymnastky zasluhují pochvalu za snahu a připravenost.

Držíme palce do dalších závodů! :-)