DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2013

Závody 2013

Vánoční oddílový závod

Poslední trénink před vánočními svátky patřil již tradičně vánočnímu oddílovému závodu. Závod byl rozdělen do dvou částí - nejprve závodily nejmenší holčičky, pro které to byl většinou vůbec první závod před rodiči a přáteli moderní gymnastiky, poté starší gymnastky, mezi kterými byly i dívky, které trénují teprve od září letošního školního roku.

Všechny gymnastky předvedly jednu ze dvou povinných sestav a na všech byla vidět pečlivá příprava a radost z vlastních výkonů. Drobné chybičky byly přehlíženy a všechny děvčátka sklidila za svoji odvahu velký potlesk. Na konci každá z gymnastek obdržela diplom a drobnou odměnu.

Závod se i přes chladné klima, které panovalo v tělocvičně, nesl ve velmi přátelském duchu a všichni si závod velmi užili.

Přejeme Vám všem krásné prožití vánočních svátků a v novém roce 2014 hodně štěstí, zdraví a spokojenosti!

Trenérský tým oddílu moderní gymnastiky ZŠ Generála Janouška.

Závod v ZŠ Hovorčovická

Na konci května 2013 zakončily gymnastky našeho oddílu závodní šňůru závodem, který pořádal oddíl moderní gymnastiky ZŠ Hovorčovická. Jednalo se o velmi příjemný závod, dívky předvedly skvělé výkony a jen o setinky bodu unikly medailových pozicím.

Držíme palce do další sezóny a věříme, že bude ještě úspěšnější, než letošní!

Závod "O čarodějnické koště z Vinohrad"

Konec dubna se nesl ve znamení tradičního závodu "O čarodějnické koště z Vinohrad", který pořádal TJ Sokol Praha Královské Vinohrady. Z našeho oddílu se závodu zúčastnilo osm gymnastek a v konkurenci téměř desítky oddílů z celé republiky se rozhodně neztratily.

Nejlépe si vedla Veronika, která v I. kategorii ZPMG obsadila 1. místo a druhou medaili si odnesla Kamila za 2. místo ve IV. kategorii ZPMG. Oběma gymnastkám srdečně gratulujeme a chválíme i ostatní za jejich výkony.